Η βράβευση για τον λογοτεχνικό διαγωνισμό «Του κύκλου τα γυρίσματα»

2017-02-14 16:25

Ο φετινός λογοτεχνικός διαγωνισμός μας «Του κύκλου τα γυρίσματα» είχε πεντάμηνη διάρκεια και αποτελεί το επιστέγασμα μιας πεντάχρονης και γόνιμης συνεργασίας των λογοτεχνικών ομίλων του Πρότυπου Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και του Πειραματικού Γενικού Λυκείου του Ηρακλείου. Ο διαγωνισμός μας ξεκίνησε στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 και έληξε στις 13 Ιανουαρίου 2017.

Ως προς το Γυμνάσιο, 15 συνολικά ήταν οι συμμετοχές και στις 4 κατηγορίες μας. Πήραν μέρος στο διαγωνισμό μαθητές από το Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής, το Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων, το Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου και το 6ο Γυμνάσιο Καλλιθέας. Στο Λύκειο, το ενδιαφέρον των μαθητών επικεντρώθηκε  στην ποίηση και στο καλλιτεχνικό έργο. Πρόκειται αναλυτικά για μαθητές προερχόμενους από το 1ο, 3ο και 5ο Λύκειο Ηρακλείου και από τα αθηναϊκά Λύκεια: 1ο Αχαρνών, 2ο Ιλίου, ΓΕΛ Μελισσίων, Πρότυπο Αναβρύτων,  Πρότυπο Ευαγγελικής.

Η τελετή της βράβευσης των μαθητών θα γίνει στο Ηράκλειο (αίθουσα «Ανδρόγεω») στις 10 Φεβρουαρίου. Η απονομή των τίτλων για τους μαθητές που φοιτούν σε Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 7 μ.μ. στην Εστία Νέας Σμύρνης.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τους εμψυχωτές δασκάλους τους για τη συμμετοχή τους στον αγώνα αυτόν λόγου και τέχνης.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ